Skincare

Kako se približava 1. maj, mnogi od nas već razmišljaju o tradicionalnom roštilju, kvalitetnom vremenu s obitelji ili prijateljima i zasluženom odmoru. Međutim, zašto ne bismo ove godine razbili tu rutinu i isprobali nešto novo?

Cura i dečko Umjesto još jedne kave ili druženja kod nekoga doma: 10 ideja za drugačije proljetne spojeve s dečkom

Umjesto klasičnog roštilja, imamo za tebe pet sjajnih ideja kako iskoristiti ovaj praznik na drugačiji način, bez obzira voliš li avanturu u prirodi, kreativu ili opuštanje u udobnosti svog doma. Uz ove zanimljive ideje, 1. maj može postati dan ispunjen novim iskustvima, smijehom i opuštanjem. Bez obzira na to koju aktivnost odabereš, važno je da se opustiš i uživaš u svakom trenutku.

1. Spa dan kod kuće
Zamisli idealan dan posvećen samo tebi, tvojoj ljepoti i zdravlju. To je upravo ono što možeš doživjeti s malim, ali temeljitim spa danom kod kuće. Zamisli opuštajuću kupku ispunjenu mirisnim uljima, mirisom svježih ruža na stolu i tišinom koja te obavija dok se prepuštaš dubokom opuštanju. Dodaj masku za lice od gline ili hidratantni tretman za kosu kako bi se još više razmazila. Možeš pozvati i prijateljicu i zajedno uživati u ovom wellness iskustvu.

via GIPHY


2. Planinarenje
Ako te privlači ljepota prirode i žudiš za avanturom, planinarenje je aktivnost koja će ti pružiti sve što tražiš. Odaberi stazu koja te najviše privlači, bilo da je to blizu tvog doma ili dalje i zaputi se u osvajanje vrhova. Uživaj u miru šume, zvucima ptica i svježem zraku dok se penješ prema vrhu. Ne zaboravi ponijeti dovoljno vode, grickalica i fotoaparat kako bi zabilježila prekrasne trenutke koji te čekaju.

3. Kreativna radionica kod kuće
Zašto ne iskoristiti slobodan dan za izražavanje svoje kreativnosti? Organiziraj kreativnu radionicu kod kuće za sebe ili pozovi prijateljice da se pridruže. Odaberi aktivnost koja te najviše inspirira, bilo da je to slikanje, izrada nakita, keramika ili nešto sasvim drugo. Nabavi materijale i opremu koja ti je potrebna, pripremi prostor za rad i prepusti se. Neka ti tvoja mašta bude vodilja.

via GIPHY


4. Piknik 
Piknik može biti mnogo više od običnog roštilja. Ovaj 1. maj organiziraj ne tako običan piknik. Umjesto klasičnih mesnih delicija, pripremi ukusne sendviče, svježe salate, voće i domaće smoothieje. Pronađi mirnu lokaciju u parku, uz rijeku ili na livadi, raširi dekicu i uživaj u opuštenom druženju s dragim ljudima.

5. Posjet botaničkom vrtu ili zoološkom vrtu
Još jedna ideja za 1. maj je posjet botaničkom vrtu ili zoološkom vrtu. Ovo je sjajan način da provedeš dan u prirodi, istražuješ različite biljne vrste ili promatraš divlje životinje u njihovim prirodnim staništima. Prošeći kroz šarene aleje cvijeća, udahni mirise raznih biljaka i opusti se u harmoniji prirode. Ako si ljubiteljica životinja, posjeti zoološki vrt i promatraj raznolikost životinjskog carstva iz svih dijelova svijeta.

Društvene igre Društvene igre koje ti i tvoje društvo nećete moći prestati igrati - idealno za zimska druženja!

 

 

1. maj Prvi svibnja Praznik rada ideje za praznik rostilj planinarenje spa dan kreativna radionica Zoološki vrt

Još vijesti