Influencerica Kennedy

Jedno je vrijeme na internetu bio viralan video glumice Sydney Sweeney kako stavlja parfem i ljudi su se zezali s njom jer ga našprica doslovno posvuda. Umjesto da potrošiš cijeli parfem u mjesec dana jer ga stavljaš od glave do pete, ovo su savjeti kako bi ga trebalo staviti.

Svatko ima svoj način kako stavlja parfem, ali postoji pravilan način kako ga staviti i ne baš toliko pravilan. Možeš si pomisliti da neće tebi nitko govoriti kako da staviš parfem – što je okej, možeš ga stavljati bilo kako, ali pravilan ti način može pomoći da se parfem duže i intenzivnije osjeti, kao i da ga ne potrošiš jako brzo. Svi volimo pohvale na račun parfema koji nosimo, a ovako ćeš ih početi možda i više dobivati.

Kupovina parfema Parfemi s kojima možeš upgrejdati svoju kolekciju: 10 parfema do 30 eura idealni za svaki dan

Svako toliko na društvenim mrežama ispliva jedan video s intervjua glumice Sydney Sweeney u kojem je pokazala kako ona stavlja parfem – pošpricala ga je na sve strane po sebi i trljala zglobove kada ga je stavila na njih. To su dvije greške koje je napravila.

 

@celebrityworldcheck #sidneysweeney #sidneysweeneyedit #euphoriatok #gq #gqmagazine ♬ original sound - celebrityworldcheck

 

Javila se i jedna cura koja je prodavala parfeme i koja ima savjete kako pravilno staviti parfem da se on što dulje i što intenzivnije osjeti. Prvi savjet koji je dala je da ga moraš staviti na tri strateška mjesta – to su zglobovi, vrat s prednje ili stražnje strane, prsa…sva ona mjesta na tijelu gdje ti se najviše osjeti puls (jer tu je koža najtanja i krv i toplina tijela najviše zagrijavaju). Drugi je savjet da nikada ne trljaš zglobove kada na njih staviš parfem nego pošpricaš i to je to, pustiš da se osuši. Treći je savjet da ne stavljaš parfem na odjeću, nego na svoju kožu. Parfem na nekima miriše predobro jer ga stavljaju na kožu i naša koža utječe na to kako će parfem mirisati.

 

@soswagkenny

just my 2 cents 🙇🏽‍♀️

♬ original sound - ⋆☁︎ ⋆☻ ✞ kenny ✞ ☻⋆☁︎ ⋆

 

Nema smisla pošpricati parfem bilo gdje jer tako ćeš ga samo brže potrošiti, a nećeš nužno mirisati bolje i imati miris parfema oko sebe cijeli dan.

Parfemi Parfemi koji imaju posebne bočice: Ovih 10 bez problema mogu proći kao ukrasi koliko su lijepi i drugačiji

parfem greška kod stavljanja parfema Sydney Sweeney pravilno stavljanje parfema gdje se treba staviti parfem da se parfem osjeti što dulje da se parfem osjeti intenzivnije

Još vijesti