Gabi Daiagi

Kada u trend dođe neki komad poput leopard hlača, koji je mnogima izvan zone komfora i nije nešto što inače nose, pitanje je kako to nositi, a da izgleda dobro. Ovakve hlače moraju biti glavni fokus outfita, a to možeš izvesti na sljedećih 8 načina.

Sviđaju ti se i želiš ih nositi, ali ih izbjegavaš jer ne znaš kako ih kombinirati u svakodnevnim outfitima da to izgleda dobro? Sada ćemo ti dati ideje koje sigurno i ti možeš rekreirati s komadima iz svog ormara. Leopard hlače nisu komad s kojim ćeš biti nezamijećena – svi će te vidjeti ako njih nosiš! Pošto su tako "glasne", treba paziti kod slaganja outfita da ne pretjeraš i da ne izgledaš kao da si samo nabacala random stvari na sebe. Sada ćemo ti dati par ideja kako ih kombinirati – da ovakve kombinacije vidiš na nekoj curi na ulici sigurno bi bila oduševljena pa zašto ih onda i ti ne bi mogla složiti?

Sendvič metoda "Sendvič metoda" odijevanja: Idealna je za preslatke outfite i promjenjivo vrijeme

1.Kožna jakna i bijela majica

 

 

Obična bijela majica i preko nje crna kožna jakna ili neka vesta uz leopard će hlače izgledati super. Boje su neutralne i hlače ostaju glavna zvijezda.

2.Sve crno

 

 

Uvijek možeš ići i na varijantu da ostatak bude u potpunosti crne boje. Svea je ovakvu kombinaciju nosila u zimskoj varijanti, ali lako to možeš napraviti i s laganijim odjevnim komadima.

3.Crveni detalj

 

 

Ako ipak želiš podići svoj outfit na malo višu razinu, onda ti Gabi može biti modni uzor. Iako ima u ovom outfitu svega, i dalje nije napadno i ne izgleda loše. S obzirom da se nose crveni detalji u outfitima, ona je taj trend spojila s leopard trendom. Tvoja majica može biti bilo kakva bijela majica, sa slikom ili bez, kako bi dobila outfit na istu foru.

4.Oversized sako i majica

 

 

Crni sako je komad koji je čest u ormarima, a možeš ga iskoristiti i za ovaj outfit. Vjerojatno si već zaključila da je najbolja opcija spojili leopard print s crnim outfitom, a ovo je još jedan dokaz toga.

Torbica Boje torbica s kojima ne možeš pogriješiti – torbice u ovih 6 boja ćeš moći nositi u najviše kombinacija

5.Sivi tonovi

 

 

Sivi tonovi i bijele tenisice – i evo još jedne dobitne kombinacije. Osim sive boje, možeš postići i super kombinaciju ako ti dodaš bež majicu.

6.Još nekoliko kombinacija s crnim komadima i dodatkom crvene boje

 

@gabidaiagi

My obsession with these leopard/cheetah jeans is unhealthy 🐆 from amazon 🔗 on my storefront♥️

♬ original sound - holabiches_

 

Za kraj i za dodatnih par inspiracija, škicni video koji je objavila Gabi. Pokazala je u njemu ranije spomenuti outfit, ali i još tri nova – jedan s oversized crnom majicom, a drugi s kratkim rukavima i crvenom torbicom i šiltericom.

leopard hlače leopard traperice Moda leopard uzorak kako kombinirati outfiti odjevne kombinacije inspiracija kako nositi leopard hlače ideje za outfite

Još vijesti