Lijepa djevojka

Bitno je da si izgledaš dobro jer su onda i veće šanse da ćeš se osjećati dobro. Možeš si na neke male načine kroz doslovno jedan dan popraviti izgled i imati mali glow up. Odaberi neke od ovih 15 stvari i organiziraj dan za sebe.

Jedan dan nije puno vremena, ali ti može pomoći napraviti značajniju razliku u izgledu nego što misliš. Što god da te muči na tvom izgledu, možda ti neki od prijedloga s naše liste pomogne. Sve su to sitnice koje svatko može napraviti i za koje sve potrebne stvari već sigurno i ima doma tako da nemaš izgovora. Svi trebamo nekada uzeti vrijeme za sebe, a možda je baš sada pravi dan da i ti to napraviš! Od danas do sutra možeš postati druga verzija sebe. Kako si to sve unutar jednog dana možeš popraviti izgled i imati glow up? Pogledaj 15 trikova koji će svakoj curi dobro doći.

Hobiji Hobiji koji će ti pomoći da doživiš glow up: Uz ovih 8 hobija ćeš ubiti dosadu i preobraziti se

1.Operi kosu i napravi kovrče preko noći za instant frizuru
Izgledat ćeš si bolje čim ti je kosa čista, a s frizurama preko noći ćeš dobiti i nešto ekstra volumena.

 

@oliviadaytonn UNICORN heatless curl tutorial!! Super repetitive but i hope this helps!! #hairhowto #heatlesscurls #heatlesscurlstutorial #heatlesscurlshack #heatlesscurlsroutine #heatlesscurlshairhack #heatlesscurlsovernight #overnightcurls #bouncyhair #bouncycurls #curltutorial ♬ original sound - olivia dayton

 

2.Ako imaš koji prištić, stavi na njega malo kreme Sudocrem
Super trik za isušiti prištiće je da na njih natapkaš malo kreme Sudocrem. Ako nemaš ovu kremu, stavi gel za isušivanje prištića. Samo ih nemoj istiskivati!

3.Pij što više vode kroz dan
Potrudi se popiti što je više moguće vode kroz dan jer ovo također može utjecati na tvoj fizički izgled.

4.Počupaj obrve
Ako to nisi tako skoro napravila, sredi obrve i počupaj one ekstra dlačice koje rastu gdje ne bi trebale i kvare ti oblik obrva.

5.Nalakiraj nokte i napravi neki fora dizajn
Skini lak koji ispucao i izgleda neuredno pa usput stavi i neki novi. Ako ti se da, možeš si napraviti i neki dizajn.

Proljetni motivi na noktima: 15 slatkih manikura s cvijećem Proljetne manikure Šarenilo Ljubičasti cvijet +12 Ruže

6.Od glave do pete se namaži losionom za tijelo nakon tuširanja
Kada se namažeš losionom od glave do pete, koža će ti izgledati zdravije i sjajnije, a bit će i mekanija.

7.Isprobaj viralni Sabrina Carpetner tutorial za šminkanje
Ovaj je tutorial pravi hit, nije težak za rekreiranje i baš je za proljetno i ljetno doba godine.

 

@s.ophiegracee Sabrina carpenter makeup +tutorial ⋆𐙚₊˚⊹♡ her makeup 😍 #fypシ #makeup #sabrinacarpenter #trend ♬ original sound - Stan :)

 

8.Stavi masku na lice
Hidratiziraj kožu što više možeš, a maska za lice je jedan od načina. Bit će nahranjena i odmah će izgledati malo bolje.

9.Stavi proizvod za samotamnjenje
Ako si netko tko voli imati preplanuli ten i to ti je lijepo, onda stavi i ten za samotamnjenje. Pazi da ne pretjeraš!

The Wizard Liz Kako imati fizički glow up? Wizard Liz je dala hrpu savjeta uz koje ćeš izgledati bolje nego ikad

10.Uzmi vremena za napraviti cijelu svoju skincare rutinu
Gel za umivanje, maska, serumi, krema, maska za usne…daj si oduška i priušti si pravi spa dan za svoje lice.

11.Izbjegavaj hranu koja napuhuje
Ne osjećamo se dobro kada smo naduti, a iako za ovo nije nužno kriva hrana, upravo je baš ona česti krivac. Neke od namirnica koje uzrokuju nadutost su grah, jako slana hrana, mliječni proizvodi, brokula, žvakače…

12.Stavi naušnice
Ako ćeš dodati neki nakit, neka to budu naušnice. Kada staviš njih, napravit ćeš si vizualno najveću razliku.

13.Napravi masažu lica
Da bi ti lice izgledalo što manje napuhnuto, počni raditi masaže lica. Ne trebaju ti nikakvi alati za to, već samo tvoje ruke.

 

@mila.magnani this video hit over 6 million views, so why not make an in depth tutorial? 🧡 @Mila full length follow along video is up on YT 📺 #lymphaticmassage #facemassage #depuff depuffing face in morning best products for depuffing face, depuffing your face depuffing face machine depuffing face device depuffing under eyes de puffing face product face de puffing tool#CapCut ♬ La femme à la peau bleue - Chez toi - Vendredi sur Mer

 

14.Obuci odjeću u kojoj se osjećaš dobro
Nemoj razmišljati o tome što bi drugi voljeli vidjeti na tebi, već obuci ono u čemu se ti osjećaš najbolje. Neka to bude odjeća koja je prave veličine i koja laska tvom tijelu.

15.Odspavaj minimalno 8 sati
Ako se ne naspavaš, to može utjecati na tvoj izgled. Kada si se naspavala onda ti ni podočnjaci neće biti toliko izraženi, lice će ti izgledati bolje, a i ti ćeš se osjećati bolje, što će automatski utjecati i na tvoj vanjski izgled.

glow up poboljšati izgled preko noći u jednom danu izgledati bolje trikovi za bolji izgled popraviti kako izgledaš biti ljepša

Još vijesti