Galerija Marko Vuletić Marko Vuletić - 1 Marko Vuletić - 2 +4 Marko Vuletić - 3

Ako pratiš Marka Vuletića, onda si sigurno do sada na njegovim videima primijetila ovaj ukras u njegovom stanu kao i ostatak pratitelja. Izgleda da je dobivao puno pitanja zbog te jedne dekoracije da je sada snimio i video.

Marko Vuletić nema problema s tim da priča o raznim temama, a od svojih je pratitelja dobio puno upita oko jedne male dekoracije u stanu koja je svima zapela za oko. Sada je objasnio zašto to ima i poslao lijepu i važnu poruku.

Marko Vuletić Marko Vuletić otvoreno progovorio o maltretiranju vršnjaka koje je trpio u školi

Kako je rekao na početku videa koji je snimio, često ga ljudi pitaju zašto ima gay zastavicu u stanu. Možda si i ti primijetila malu šarenu zastavicu u njegovim videima, a ako te zanimalo zašto ju Marko ima, sada ćeš saznati.

 

 

Kako je rekao, za početak, to je njegov stan i može u njemu imati što god želi. Ne bi se trebao nikome objašnjavati zašto ima određene predmete, ali u ovom je slučaju to napravio. Osim što je to njegov stan i može ga urediti kako želi, također želi i svojim pratiteljima kojima se možda sviđa osoba istog spola pružiti barem nekakvu podršku. Poslao je i poruku svojim novim pratiteljima te napisao: "Svako toliko volim istaknuti novim pratiteljima zašto je važno poštivati različitosti. Svi se susrećemo s ovakvim komentarima: Zašto to radiš? Zašto ti je to važno? Ima li to ikakvog smisla? Imam svoje razloge - radim to jer mogu, jer volim i jer smatram da ova zastava koja visi u mom domu može pomoći nekome tko se osjeća usamljeno. Zato sam ja tu. Živite punim plućima, volite, grlite i budite dobri jedni prema drugima."

 

 

Marko je jedna od onih osoba na društvenim mrežama koja je puna pozitive, podrške i koju nikada nećeš vidjeti da hejta, radi drame ili širi negativnost, a sada je to još jednom i dokazao.

Lord Zeks Željko i njegova baka odglumili tipičnu tursku seriju i sve dobro nasmijali: "Svaka turska serija be like…"

marko vuletić video odgovorio pratiteljima često pitanje koje dobiva zastavica influencer

Još vijesti