Galerija Pobjednici s Dore 1994. – Tony Cetinski: Nek' ti bude ljubav sva 1995. – Magazin: Nostalgija +14 1996. – Maja Blagdan: Sveta ljubav

Ovih je dana Eurosong pa je idealno vrijeme da se prisjetimo prošlih izvođača koji su predstavljali Hrvatsku. Saznajte tko nas je predstavljao na Eurosongu i s kojom pjesmom one godine kada ste se rodili.

Eurosong je krenuo i sada je idealno vrijeme da saznate tko je predstavljao Hrvatsku  one godine kada ste se vi rodili. Svi se sjećamo pobjednika od prošle ili pretprošle godine, a tko su bili izvođači koji su predstavljali Hrvatsku na Eurosongu prije 10 godina ili više?

Baby Lasagna KVIZ: Provjeri svoje znanje o Baby Lasagni! Tko može sakupiti 10/10 točnih?

Hrvatska je već dugi niz godina kandidat na Eurosongu i do sada su nas predstavljale grupe, pjevači i pjevačice. Neki su ostvarili izuzetne rezultate, a neki su pali u zaborav. Nitko još ipak nije uspio ostvariti pobjedu, a hoće li se to ove godine promijeniti? Vidjet ćemo! Dok čekamo finale Eurosonga, pogledaj u našoj galeriji tko nas je kroz godine sve uopće i predstavljao - i tko je bio predstavnik na tvoju godinu.

Proglašenje pobjednika u prvoj polufinalnoj večeri Kako je to bilo čuti Rim Tim Tagi Dim na javnom praćenju Eurosonga? "Svakako bolje nego doma!"

Koga ćete vi dobiti? Pogledajte u galeriji iznad. Pronađite svoju godinu i poslušajte pjesmu koja nas je tada predstavljala.

Harry Potter film Jedna je pjesma sinoć na Eurosongu imala poveznicu s Harryjem Potterom

Raiven Predstavnica Slovenije s Eurosonga pokazala neobičan detalj na manikuri – bljakić ili jako kul?

 

dora eurosong Hrvatska pobjednici dore po godinama kroz godine hrvatska na eurosongu godine kada si se rodila Pregled

Još vijesti