Galerija Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 4 +3 Aleksandra Prijović - 5

Aleksandra Prijović je ime koje je do sada poznato apsolutno svima. Nema sumnje da je jedna od najvećih zvijezda s ovih prostora – a kako miriše? Ako si se ikada zapitala koji parfem voli Aleksandra, sada ćemo ti otkriti.

Aleksandra Prijović na svojim koncertima uvijek izgleda tako dobro, a već se pisalo i o ludim ciframa koje su potrošene na sve haljine i outfite koje je do sada nosila. Bitan dio outfita koji se ne vidi, ali je tu je i parfem! Većina nas ima svoje favorite, a ima ih i Aleksandra Prijović.

Kupovina parfema Što sve trebaš znati kad ideš kupiti novi parfem: 5 stvari koje su jako bitne, a na koje zaboravljamo

Obično kada se pita zvijezde kakve parfeme vole i nose to budu neki dizajnerski i luksuzni parfemi, a ni ovog puta nemamo iznimku. Kako piše Mondo, Aleksandra voli parfem brenda koji nosi i Rihanna, ali svaka ima svoj mirisni favorit. Radi se o brendu Killian i njihovom mirisu "Good Girl Gone Bad".

 

 

Ovo je cvjetni parfem koji je totalno ženstven! Izgleda i miriše skupo, a mnogima se sviđa i zato što nije toliko jak da te uguši svojim mirisom. Nije parfem koji je super popularan pa nećeš pronaći puno ljudi koji ovako mirišu – što je uvijek samo još dodatan plus.

 

 

Pošto nije tipičan miris ili će ti se svidjeti ili ne. Cijena mu je prilično visoka (420 eura za 100 mililitara), a ako te zanima kako miriše, može se pronaći i u parfumerijama kod nas pa ga možeš isprobati.

Parfem Black Opium Popularni parfemi koje se zapravo ne isplati kupiti: Ova 3 bolje izbjegni i sačuvaj novce

Aleksandra Prijović omiljeni parfem kako miriše koji parfem nosi killian parfem Moda

Još vijesti